Le të biem në dashuri - Episodi 14

Mesuti do t’i tregojë të vërtetën Kirazit për martesën e Kanit dhe Ajperit. Do t’i
tregojë ajo motrës së saj? Emin agai do të largohet drejt konakut në zabel, duke e lënë vetëm çiftin e ri.
Lalini do të deshifrojë kodin e kompjuterit të Kanit dhe ajo që zbulon s’është aspak shpresëdhënëse. Ç’surprizë ka përgatitur Fulja për të?

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë