Le të biem në dashuri - Episodi 15

Kani do të marrë fuqi nga fjala e parë e vajzës së tij dhe nuk do të dorëzohet.
Ajperi, nga ana tjetër i kërkon ta ndajë. A do të pranojë ai? Pas këmbënguljes së rreshter Asimit për dasmë në mes të fshatit, Emin agai do të vihet sërish në
lëvizje. Ç’ka në plan të bëjë këtë herë?
Kirazi do të vazhdojë të bëjë shantazhe për të fituar para. Kush është personazhi misterioz në anën tjetër të telefonit?

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë