Le të biem në dashuri - Episodi 16

Emin agai do të organizojë planin e përsosur për të afrua qoftë dhe për një natë Kanin me Ajperin. Do të ketë sukses këtë herë? Policia do të shkojë në konakun e Emin agait në Stamboll për nusen dhe djalin e tij. Për çfarë akuzohen ata? Gjyshi dhe gjyshja e Ajperit do të shkojnë në Stamboll pa lajmëruar njeri. Do të arrijë Emin agai t’i fshehë si duhet?

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë