Le të biem në dashuri - Episodi 17

Ajperi do të bëjë çmos që Kani të ndahet me të. Do të funksionojë plani i saj?
Kirazi do të kërkojë të investojë sërish në bursë dhe Mesuti i kërkon aë ajo ta
ndihmojë Kanin. Si do të reagojë ai kur ajo të refuzojë?
Kani, Mesuti dhe Ouzi investojnë kursimet e tyre në bursë, me shpresën që të
fitojnë. Ç’do të ndodhë pasi ata t’i humbasin të gjitha paratë? Kush do ta gjejë
zgjidhjen?

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë