Le të biem në dashuri - Episodi 2

Kani do të mundohet ta fshehë vogëlushen e tij nga pronarja e kompanisë së bursave.
Ç’ndodh pasi ajo mëson vendin e tyre të fshehtë? Ç’do të bëjë Ajperi në këtë rast? Kanit i dhimbset Ajperi dhe vendos ta punësojë si dado me kohë të plotë.
Emin agai do të niset në Stamboll për të gjetur Ajperin, por do të përballet me një surprizë tjetër, shumë më të papritur. Do t’i marrë vesh të gjitha të vërtetat Emin agai për nipin e tij?

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë