Le të biem në dashuri - Episodi 21

Ajperi do të kthehet në fshat pasi merr vesh të vërtetën dhe Kani i vihet pas. Do të mund ta gjejë ai vajzën që po i rrëmben zemrën? Emin agai do të akuzojë Minen për rrëmujën e shkaktuar dhe është i vendosur ta dëbojë nga shtëpia.

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë