Le të biem në dashuri - Episodi 26

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij dhe Ajperi ka një plan. Ç’ndodh kur Simteni i fotografon të dy dhe i tregon Kanit? Kirazi do të mundohet të marrë paratë e Emin agait për të shpëtuar të atin.

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë