Le të biem në dashuri - Episodi 3

Kani do të arrijë në kohë në shtëpi për t’u përballur me gjyshin e tij. Ç’gënjeshtra
do të sajojë këtë herë për të dalë nga situata?
Ai do të prezantojë Ajperin dhe Sunë si familjen e tij, por a do të jetë Ajperi
dakord me këtë?
Familja e Kanit do të niset për në Stamboll, për ta “shpëtuar” atë nga gjyshi i tij.
Pas ardhjes së tyre, skenat gazmore dhe të papriturat s’kanë fund.

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë