Le të biem në dashuri - Episodi 32

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë për vete Lalinin. Kjo e fundit, do t’i tregojë Kanit të vërtetën për “kalin e Trojës”, pasi Emin agai shet dyqanet. Kani do t’i propozojë martesë Ajperit, por cila do të jetë përgjigja e saj?

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë