Le të biem në dashuri - Episodi 4

Mesuti do të fiksohet keq me vajzën e afishes, por nuk e di që është motra e
Ajperit. Ai do të përballet me të, në gjendje të dehur. Do të mundë ta njohë?
Kani do të mundohet tepër të shpëtojë nga kthetrat e Fuljas. Do të ketë sukses në këtë drejtim?
Emin agai do t’i kërkojë Kanit të kthehet në Antep me të. Ç’do të ndodhë kur Kani të mos të pranojë? Ku do ta kalojnë ata natën dhe ç’surpriza i presin?

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë