Le të biem në dashuri - Episodi 5

Ouzi do të shoqërojë Mesutin e dehur në shtëpi, por do të përballet me një surprizë të pazakontë.
Ç’po ndodh mes tij dhe Lalinit? Ajperi nuk ishte dakord që në fillim me idenë e
martesës false, por zemra e saj do të fillojë të zbutet pasi të shohë kujdesin që
Kani tregon ndaj së bijës. Ç’e bën Ajperin të ndryshojë mendje? Ajperi është e
vendosur të pajtojë Kanin me gjyshin e tij. Ç’do të bëjë ajo për ta shpëtuar Kanin
nga vajza që po i vardiset së fundmi?

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë