Le të biem në dashuri - Episodi 7

Emin agai do të vërë në zbatim planin e tij dhe e nxjerr shtëpinë e Kanit dhe
Mesutit në shitje. Kani niset urgjentisht për në Antep, por surprizat e gjyshit të tij s’kanë fund, kur ai i tregon të vërtetën rreth nënës së vajzës së tij. Ç’lojëra po kurdis Emin agai?Mesuti do të gjejë një afishe të vajzës që dashuron në çantën e Ajperit. Do t’i tregojë ajo të vërtetën atij?

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë