Le të biem në dashuri - Episodi 8

Ouzi do të niset për në Antep, pas telefonatës së fundit me Lalinin. Si do ta
menaxhojë ajo këtë lloj situate? Emin agai do të përfitojë nga situata dhe do të marrë hak ndaj nuses së tij, Mines.
Do të bjerë ajo preh e lojërave të tij?
Mesuti do të gjejë motrën e Ajperit dhe ajo do të mundohet t’ia mbathë. Do të arrijë ta kapë dhe ta çojë në shtëpi?

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë