Ajperi do të vendosë ta falë Kanin, por Emin agai ...më shumë

Ouzi do të përfundojë në shtëpinë e Lalinit dhe do ...më shumë

Lalini do të shkojë në klubin e natës, e maskuar ...më shumë

Kirazi do ta njohë menjëherë Emin aganë dhe ky i ...më shumë

Ouzi do të niset për në Antep, pas telefonatës së ...më shumë

Emin agai do të vërë në zbatim planin e tij ...më shumë

Kani do të tregohet gjaknxehtë dhe i nxituar dhe do ...më shumë

Ouzi do të shoqërojë Mesutin e dehur në shtëpi, por ...më shumë

Mesuti do të fiksohet keq me vajzën e afishes, por ...më shumë

Kani do të arrijë në kohë në shtëpi për t’u ...më shumë

Kani do të mundohet ta fshehë vogëlushen e tij nga ...më shumë

Kani do të detyrohet të kthehet nga Amerika në Stamboll ...më shumë