Lidhja e gjakut - Episodi 21

Zymryti pret biletat e avionit me qëllimin për t’u arratisur bashkë me fëmijët në Zvicër, duke i shpëtuar gjyqit për kujdestarinë e Çënarit. A do ta zbulojë Asllani dhe t’ia prishë planet asaj? Cili do të shfaqet në gjykatë dhe do të ndryshojë rrjedhën e gjyqit?

Të gjithë episodet e "Lidhja e gjakut"

Belma kërkon të divorcohet nga Xhevahiri, por Hynkari e kundërshton. ...më shumë

Çënari largohet nga familja që e ka rritur dhe shkon ...më shumë

Dëshmia e Elës në gjykatë ndryshon rrjedhën e gjykimit të ...më shumë

Serdari zbulon një detaj të rëndësishëm në lidhje me Hynkarin ...më shumë

Znj. Hynkar kërcënon Zymrytin duke i thënë se pa të, ...më shumë

Ish-i fejuari i Zejnepit shfaqet në sallën e gjyqit. Në ...më shumë

Zymryti pret biletat e avionit me qëllimin për t’u arratisur ...më shumë

Zejnepi merr vesh çfarë kanë bërë Akbashët kundër miqve të saj ...më shumë