Lidhja e gjakut - Episodi 22

Ish-i fejuari i Zejnepit shfaqet në sallën e gjyqit. Në favor të kujt do të dëshmojë ai? Xhemreja shikon Seherin të hipë në makinën e babait të saj. Si do të reagojë ajo? Ela shikon përgjigjet e analizave të saj. Çfarë do të ndodhë me të?

Të gjithë episodet e "Lidhja e gjakut"

Belma kërkon të divorcohet nga Xhevahiri, por Hynkari e kundërshton. ...më shumë

Çënari largohet nga familja që e ka rritur dhe shkon ...më shumë

Dëshmia e Elës në gjykatë ndryshon rrjedhën e gjykimit të ...më shumë

Serdari zbulon një detaj të rëndësishëm në lidhje me Hynkarin ...më shumë

Znj. Hynkar kërcënon Zymrytin duke i thënë se pa të, ...më shumë

Ish-i fejuari i Zejnepit shfaqet në sallën e gjyqit. Në ...më shumë

Zymryti pret biletat e avionit me qëllimin për t’u arratisur ...më shumë

Zejnepi merr vesh çfarë kanë bërë Akbashët kundër miqve të saj ...më shumë