Lidhja e gjakut - Episodi 24

Serdari zbulon një detaj të rëndësishëm në lidhje me Hynkarin dhe e kërcënon se do t’i zbulojë sekretin. Çfarë do t’i kërkojë në këmbim Hynkarit? Jusufi kërcënon Zejnepin, por në ato çaste ndërhyn Asllani. Si do të shkojë përballja mes tyre? Hynkari qëllon Serdarin me pistoletë. A do t’i mbijetojë ai plagëve të marra?

Të gjithë episodet e "Lidhja e gjakut"

Belma kërkon të divorcohet nga Xhevahiri, por Hynkari e kundërshton. ...më shumë

Çënari largohet nga familja që e ka rritur dhe shkon ...më shumë

Dëshmia e Elës në gjykatë ndryshon rrjedhën e gjykimit të ...më shumë

Serdari zbulon një detaj të rëndësishëm në lidhje me Hynkarin ...më shumë

Znj. Hynkar kërcënon Zymrytin duke i thënë se pa të, ...më shumë

Ish-i fejuari i Zejnepit shfaqet në sallën e gjyqit. Në ...më shumë

Zymryti pret biletat e avionit me qëllimin për t’u arratisur ...më shumë

Zejnepi merr vesh çfarë kanë bërë Akbashët kundër miqve të saj ...më shumë