Lidhja e gjakut - Episodi 26

Çënari largohet nga familja që e ka rritur dhe shkon te Zejnepi. Xhemreja kap në flagrancë babanë e saj me Seherin. Në ditën më të lumtur për Zejnepin dhe miqtë e saj, ata rrezikojnë të mbeten pa shtëpi. Asllani i jep disa këshilla Zejnepit në lidhje me Çënarin.

Të gjithë episodet e "Lidhja e gjakut"

Belma kërkon të divorcohet nga Xhevahiri, por Hynkari e kundërshton. ...më shumë

Çënari largohet nga familja që e ka rritur dhe shkon ...më shumë

Dëshmia e Elës në gjykatë ndryshon rrjedhën e gjykimit të ...më shumë

Serdari zbulon një detaj të rëndësishëm në lidhje me Hynkarin ...më shumë

Znj. Hynkar kërcënon Zymrytin duke i thënë se pa të, ...më shumë

Ish-i fejuari i Zejnepit shfaqet në sallën e gjyqit. Në ...më shumë

Zymryti pret biletat e avionit me qëllimin për t’u arratisur ...më shumë

Zejnepi merr vesh çfarë kanë bërë Akbashët kundër miqve të saj ...më shumë