Lidhja e gjakut - Episodi 27

Belma kërkon të divorcohet nga Xhevahiri, por Hynkari e kundërshton. Si do të reagojë Zymryti kur të mësojë atentatin ndaj vëllait të saj? Xhevahiri akuzon dhe kërcënon Hynkarin, por cili është vendimi që do të marrë ajo? Zejnepi kërkon ndihmë nga Asllani. Çfarë do të ndodhë mes tyre?

Të gjithë episodet e "Lidhja e gjakut"

Belma kërkon të divorcohet nga Xhevahiri, por Hynkari e kundërshton. ...më shumë

Çënari largohet nga familja që e ka rritur dhe shkon ...më shumë

Dëshmia e Elës në gjykatë ndryshon rrjedhën e gjykimit të ...më shumë

Serdari zbulon një detaj të rëndësishëm në lidhje me Hynkarin ...më shumë

Znj. Hynkar kërcënon Zymrytin duke i thënë se pa të, ...më shumë

Ish-i fejuari i Zejnepit shfaqet në sallën e gjyqit. Në ...më shumë

Zymryti pret biletat e avionit me qëllimin për t’u arratisur ...më shumë

Zejnepi merr vesh çfarë kanë bërë Akbashët kundër miqve të saj ...më shumë