Pas telefonatës së Gylfemit, Omeri do të përballet me Gulrunë ...më shumë

Çiçeku do të shkojë të takojë Gulrunë dhe do të ...më shumë

Gulruja do të bëjë çmos për të shpëtuar veten, edhe ...më shumë

Gulruja s’do ta pranojë të vërtetën, edhe pas shumë përpjekjeve ...më shumë

Lajmi i mirë i shitjeve do të lumturojë Gylfemin, por ...më shumë

Tibeti takon Xhyxhynë dhe do t’i tregojë planin e tij ...më shumë

Pikërisht në çastin kur Gulruja mendon se arriti kulmin, Gylfemi ...më shumë

Merti dhe Dujguja do t’i kërkojnë ndihmë Gulrusë për palestrën, ...më shumë

Mesudja do të shpëtojë nga Shefqeti, por do ta katandisë ...më shumë

Pas dy muajsh shkëputje, Gylfemi do të takohet përsëri me ...më shumë

Gulruja s’di të ndalet dhe do të bëjë çmos për ...më shumë

Gjendja e vështirë ekonomike e Gylfemit do të pasqyrohet dukshëm ...më shumë

Ballafaqimi i Gulrusë me Sevginë dhe Gylfemin, do t’i kushtojë ...më shumë

Zënka e Gylfemit me Tibetin, do t’i japë tjetër drejtim ...më shumë

Omeri dhe Gulruja do të takohen dhe ai do t’i ...më shumë

Gylfemi do të vendosë të bëjë sfilatën e radhës, por ...më shumë

Kriza ekonomike në atelienë e Gylfemit do të bëhet e ...më shumë

Pas bisedës së Gylfemit me Xhihanin, Gulruja do të vihet ...më shumë

Xhihani do të pyesë hapur Halidenë për Gylfemin, dhe kjo ...më shumë

Ditëlindja e Çiçekut do t’i bashkojë të gjithë në një ...më shumë