Lufta e trendafilave - Episodi 161

Merti dhe Dujguja do t’i kërkojnë ndihmë Gulrusë për palestrën, por përgjigjja e saj negative do t’i lërë të gjithë pa fjalë. Pasi Tibeti mëson për spiunen në atelienë e Gylfemit, do të pushojë Selinën, por Gulruja do ta gjejë mënyrën për ta mbajtur më gjatë në punë. E zhgënjyer nga e motra, Jonxha vendos të përballet me të.

Të gjithë episodet e "Lufta e trendafilave"

Pas telefonatës së Gylfemit, Omeri do të përballet me Gulrunë ...më shumë

Çiçeku do të shkojë të takojë Gulrunë dhe do të ...më shumë

Gulruja do të bëjë çmos për të shpëtuar veten, edhe ...më shumë

Gulruja s’do ta pranojë të vërtetën, edhe pas shumë përpjekjeve ...më shumë

Lajmi i mirë i shitjeve do të lumturojë Gylfemin, por ...më shumë

Tibeti takon Xhyxhynë dhe do t’i tregojë planin e tij ...më shumë

Pikërisht në çastin kur Gulruja mendon se arriti kulmin, Gylfemi ...më shumë

Merti dhe Dujguja do t’i kërkojnë ndihmë Gulrusë për palestrën, ...më shumë