Lufta e trendafilave - Episodi 162

Pikërisht në çastin kur Gulruja mendon se arriti kulmin, Gylfemi do t’i japë asaj goditjen më të rëndë.
Selina do të arrijë të gjejë informacionin që komprometon Gylfemin dhe Tibetin.
Pas disa abortesh të njëpasnjëshëm, Mesudja do të marrë sërish një lajm të mirë.

Të gjithë episodet e "Lufta e trendafilave"

Pas telefonatës së Gylfemit, Omeri do të përballet me Gulrunë ...më shumë

Çiçeku do të shkojë të takojë Gulrunë dhe do të ...më shumë

Gulruja do të bëjë çmos për të shpëtuar veten, edhe ...më shumë

Gulruja s’do ta pranojë të vërtetën, edhe pas shumë përpjekjeve ...më shumë

Lajmi i mirë i shitjeve do të lumturojë Gylfemin, por ...më shumë

Tibeti takon Xhyxhynë dhe do t’i tregojë planin e tij ...më shumë

Pikërisht në çastin kur Gulruja mendon se arriti kulmin, Gylfemi ...më shumë

Merti dhe Dujguja do t’i kërkojnë ndihmë Gulrusë për palestrën, ...më shumë