Lufta e trendafilave - Episodi 164

Lajmi i mirë i shitjeve do të lumturojë Gylfemin, por ajo nuk e di të vërtetën që fshihet pas tyre.
Selina do të fillojë të zbatojë planet e saj për të ndarë Çiçekun nga Taneri dhe do të fillojë me Mebruren.
Pas shembjes së palestrës me urdhër të Gulrusë, Gylfemi do ta sulmojë dhe do t’i rrëfejë se janë motra.

Të gjithë episodet e "Lufta e trendafilave"

Pas telefonatës së Gylfemit, Omeri do të përballet me Gulrunë ...më shumë

Çiçeku do të shkojë të takojë Gulrunë dhe do të ...më shumë

Gulruja do të bëjë çmos për të shpëtuar veten, edhe ...më shumë

Gulruja s’do ta pranojë të vërtetën, edhe pas shumë përpjekjeve ...më shumë

Lajmi i mirë i shitjeve do të lumturojë Gylfemin, por ...më shumë

Tibeti takon Xhyxhynë dhe do t’i tregojë planin e tij ...më shumë

Pikërisht në çastin kur Gulruja mendon se arriti kulmin, Gylfemi ...më shumë

Merti dhe Dujguja do t’i kërkojnë ndihmë Gulrusë për palestrën, ...më shumë