Lufta e trendafilave - Episodi 166

Gulruja do të bëjë çmos për të shpëtuar veten, edhe nëse kjo do të shkatërronte lumturinë dhe martesën e motrës së saj.
Pasi dëgjon zënkën e motrave të saj, Gylfemi do të ndërhyjë dhe më pas një tjetër sekret do të zbulohet.
Cili do të jetë roli i Omerit në gjithë këtë rrëmujë?

Të gjithë episodet e "Lufta e trendafilave"

Pas telefonatës së Gylfemit, Omeri do të përballet me Gulrunë ...më shumë

Çiçeku do të shkojë të takojë Gulrunë dhe do të ...më shumë

Gulruja do të bëjë çmos për të shpëtuar veten, edhe ...më shumë

Gulruja s’do ta pranojë të vërtetën, edhe pas shumë përpjekjeve ...më shumë

Lajmi i mirë i shitjeve do të lumturojë Gylfemin, por ...më shumë

Tibeti takon Xhyxhynë dhe do t’i tregojë planin e tij ...më shumë

Pikërisht në çastin kur Gulruja mendon se arriti kulmin, Gylfemi ...më shumë

Merti dhe Dujguja do t’i kërkojnë ndihmë Gulrusë për palestrën, ...më shumë