Lufta e trendafilave - Episodi 168

Pas telefonatës së Gylfemit, Omeri do të përballet me Gulrunë dhe fundi s’do të jetë i lumtur për ta.
Mebrurja do të dëgjojë nga Selina planin e ndarjes së Tanerit dhe Çiçekut dhe do të ballafaqohet me Gulrunë. Pas largimit të Gylfemit dhe të familjes së Gulrusë nga vila, punonjës të rinj do të vijnë. Por cila do të jetë surpriza e hidhur për Gulrunë?

Të gjithë episodet e "Lufta e trendafilave"

Pas telefonatës së Gylfemit, Omeri do të përballet me Gulrunë ...më shumë

Çiçeku do të shkojë të takojë Gulrunë dhe do të ...më shumë

Gulruja do të bëjë çmos për të shpëtuar veten, edhe ...më shumë

Gulruja s’do ta pranojë të vërtetën, edhe pas shumë përpjekjeve ...më shumë

Lajmi i mirë i shitjeve do të lumturojë Gylfemin, por ...më shumë

Tibeti takon Xhyxhynë dhe do t’i tregojë planin e tij ...më shumë

Pikërisht në çastin kur Gulruja mendon se arriti kulmin, Gylfemi ...më shumë

Merti dhe Dujguja do t’i kërkojnë ndihmë Gulrusë për palestrën, ...më shumë