Nisani dhe Shahini bëjnë planin e përsosur që ky i ...më shumë

Mustafai bie në gjurmët e personit që i futi në ...më shumë

Maria organizon një darkë falënderimi për ndihmën që i dha ...më shumë

Fytyra e vërtetë e Çiçekut del në pah, kur Shahini ...më shumë

Gjendja psikologjike e Marias pasi del nga spitali është e ...më shumë

Nadirja nuk do të mjaftohet me justifikimin e Nihatit dhe ...më shumë

Pas aksidentit të Zejnos, Kudreti do t’i kërkojë Çiçekut të ...më shumë

Mustafai do të pranojë të shkëmbejë Edën me Marian, por ...më shumë

Eda merr një vendim tragjik pasi meson gjithçka për Marian ...më shumë

E zënë ngushtë, Ixhlali do të ndihmojë Çiçekun në lindje, ...më shumë

Galipi do t’i tregojë Gonxhës për Edën. Si do ta ...më shumë

Pasi del nga burgu, Myzhdati do të shkojë në shtëpinë ...më shumë

Galipi do të takojë Myzhdatin dhe do t’i kërkojë të ...më shumë

Maria do ta mashtrojë Gonxhën dhe do të dalë nga ...më shumë

Myzhdati ndihet në faj për arrestimin e Galipit, por si ...më shumë

Myzhdati do të zbatojë planin e Gonxhës dhe do të ...më shumë

Kudreti do t’i kërkojë llogari Hashmetit për dëmin që i ...më shumë

Fjalët e Marias do t’i kumbojnë në vesh Nadires. Ç’do ...më shumë

Kudreti nuk do ta presë mirë kur Maria të mos ...më shumë

Galipi do të marrë tapinë e tokës së Marias, por ...më shumë