Maria dhe Mustafai - Episodet 42-43

Pas aksidentit të Zejnos, Kudreti do t’i kërkojë Çiçekut të largohet nga shtëpia pa djalin e saj.
Plani i Gonxhës do të funksionojë. Maria do të shohë Edën në krahët e Mustafait dhe do të marrë një vendim ekstrem. Muaji i mjaltit do të përfundojë herët për Nisanin, kur vjehrri i saj të vendosë të mos e dërgojë më në shkollë.
Filmimet e kamerave të sigurisë do të zbardhin të vërtetën dhe Mustafai do të ballafaqohet me Edën. Bekiri do të blejë disa veshje për Marian, por Nazllëja do ta shohë dhe do të keqkuptojë gjithçka.
Pasi Ferihaja t’i tregojë të vërtetën për Marian, Mustafai do të takohet me të, por jo për t’u pajtuar.

Të gjithë episodet e "Maria dhe Mustafai"

Nisani dhe Shahini bëjnë planin e përsosur që ky i ...më shumë

Mustafai bie në gjurmët e personit që i futi në ...më shumë

Maria organizon një darkë falënderimi për ndihmën që i dha ...më shumë

Fytyra e vërtetë e Çiçekut del në pah, kur Shahini ...më shumë

Gjendja psikologjike e Marias pasi del nga spitali është e ...më shumë

Nadirja nuk do të mjaftohet me justifikimin e Nihatit dhe ...më shumë

Pas aksidentit të Zejnos, Kudreti do t’i kërkojë Çiçekut të ...më shumë

Mustafai do të pranojë të shkëmbejë Edën me Marian, por ...më shumë