Maria dhe Mustafai - Episodet 49-50-51

Fytyra e vërtetë e Çiçekut del në pah, kur Shahini nis bashkëjetesën me të. E gjithë familja mblidhet për të festuar, pas hapjes së restorantit të Marias. Mustafait i lindin dyshime për ortakun e tij të ri, sidomos kur sheh një orë të vjetër. Ç`do të zbulojë ai për të? Familja Jallçënollu mëson se tashmë kanë mbetur trokë. Gonxha kërkon ndarjen e pasurisë së prindërve. A do ta pranojë Galipi këtë kërkesë?

Të gjithë episodet e "Maria dhe Mustafai"

Nisani dhe Shahini bëjnë planin e përsosur që ky i ...më shumë

Mustafai bie në gjurmët e personit që i futi në ...më shumë

Maria organizon një darkë falënderimi për ndihmën që i dha ...më shumë

Fytyra e vërtetë e Çiçekut del në pah, kur Shahini ...më shumë

Gjendja psikologjike e Marias pasi del nga spitali është e ...më shumë

Nadirja nuk do të mjaftohet me justifikimin e Nihatit dhe ...më shumë

Pas aksidentit të Zejnos, Kudreti do t’i kërkojë Çiçekut të ...më shumë

Mustafai do të pranojë të shkëmbejë Edën me Marian, por ...më shumë