Maria dhe Mustafai - Episodet 54-55-56

Mustafai bie në gjurmët e personit që i futi në kurth dhe nis të hetojë për të. Çiçeku braktis Shahinin dhe Asllanin e vogël duke u lënë një letër. Çfarë shkruhet në të? Gokhemi merr peng Marian, pasi kjo e fundit zbulon të vërtetën. Ç’do të ndodhë kur ajo t’i marrë armën dhe ta qëllojë me qëllim që të shpëtojë prej tij? Nesrini shkon të kërcënojë Mustafain në shtëpinë e tij.

Të gjithë episodet e "Maria dhe Mustafai"

Nisani dhe Shahini bëjnë planin e përsosur që ky i ...më shumë

Mustafai bie në gjurmët e personit që i futi në ...më shumë

Maria organizon një darkë falënderimi për ndihmën që i dha ...më shumë

Fytyra e vërtetë e Çiçekut del në pah, kur Shahini ...më shumë

Gjendja psikologjike e Marias pasi del nga spitali është e ...më shumë

Nadirja nuk do të mjaftohet me justifikimin e Nihatit dhe ...më shumë

Pas aksidentit të Zejnos, Kudreti do t’i kërkojë Çiçekut të ...më shumë

Mustafai do të pranojë të shkëmbejë Edën me Marian, por ...më shumë