Maria dhe Mustafai - Episodet 57-58

Nisani dhe Shahini bëjnë planin e përsosur që ky i fundit të pajtohet me të shoqen, por si do të reagojë Ixhlali? Maria ka një surprizë të paimagjinueshme për Mustafain.

Gjendja psikologjike e Gorkemit përkeqësohet dhe Selimi kërkon ndihmën e Mustafait.

Nisani dyshon për vonesat e Ryzgarit, por nuk është aspak në dijeni të surprizës që e pret.

Maria dhe Mustafai, presin me padurim lindjen e fëmijës. A do ta vënë ata në zbatim zotimin që i kanë vënë vetes dikur?

Të gjithë episodet e "Maria dhe Mustafai"

Nisani dhe Shahini bëjnë planin e përsosur që ky i ...më shumë

Mustafai bie në gjurmët e personit që i futi në ...më shumë

Maria organizon një darkë falënderimi për ndihmën që i dha ...më shumë

Fytyra e vërtetë e Çiçekut del në pah, kur Shahini ...më shumë

Gjendja psikologjike e Marias pasi del nga spitali është e ...më shumë

Nadirja nuk do të mjaftohet me justifikimin e Nihatit dhe ...më shumë

Pas aksidentit të Zejnos, Kudreti do t’i kërkojë Çiçekut të ...më shumë

Mustafai do të pranojë të shkëmbejë Edën me Marian, por ...më shumë