Maria Magdalena - Episodi 54

Ndërkohë gruaja e Pilatit shkon në një nga mbledhjet e Jezusit me shokun e Llazarit, por Maria e vë re dhe tronditet nga ky fakt.
Judës i ngre kurth vëllai i tij dhe e kërcënon se duhet t’i tregojë vendndodhjen e Jezusit. Ndërkohë Jezusi përballet me rojat romake në mbledhjen e tij.

Të gjithë episodet e "Maria Magdalena"

Horasio, Tulio dhe Oktavio arrijnë të nxjerrin Valerion me Magdalenën ...më shumë

Pilati urdhëron arrestimin e dishepujve, Llazarit, Emilios dhe Hoze Arimateas. ...më shumë

Magdalena shkon në varrin e Jezusin në ditën e tretë ...më shumë

Kur sheh se njerëzit kërkojnë kryqëzimin e Jezusit, Pilati lan ...më shumë

Fjalët e Jezusit para Këshillit mjaftojnë që Kaifasi ta dënojë ...më shumë

Jezusi shtron darkën e fundit me dishepujt dhe Maria Magdalenën. ...më shumë

Ndërkohë gruaja e Pilatit shkon në një nga mbledhjet e ...më shumë

Llazari vendos të çojë priftin Gjon të takojë Jezusin. Juda ...më shumë