Maria Magdalena - Episodi 56

Fjalët e Jezusit para Këshillit mjaftojnë që Kaifasi ta dënojë me vdekje. Jezusin e dërgojnë në Kalanë Antonia. Pilati I kërkon Herodit ta dënojë, por ky i fundit refuzon. Ndonëse nuk mendon se është fajtor, Pilati urdhëron rojat ta fshikullojnë. Juda vret veten pasi ndihet fajtor. Me kërkesë të Magdalenës, Prokula i lutet Pilatit të mos i bëjnë keq Jezusit. Pilati vendos që njerëzit të zgjedhin kë të lirojnë mes Barabas dhe Jezusit, por anëtarët e Këshillit manipulojnë popullin. Jezusi dënohet të vdesë në kryq.

Të gjithë episodet e "Maria Magdalena"

Horasio, Tulio dhe Oktavio arrijnë të nxjerrin Valerion me Magdalenën ...më shumë

Pilati urdhëron arrestimin e dishepujve, Llazarit, Emilios dhe Hoze Arimateas. ...më shumë

Magdalena shkon në varrin e Jezusin në ditën e tretë ...më shumë

Kur sheh se njerëzit kërkojnë kryqëzimin e Jezusit, Pilati lan ...më shumë

Fjalët e Jezusit para Këshillit mjaftojnë që Kaifasi ta dënojë ...më shumë

Jezusi shtron darkën e fundit me dishepujt dhe Maria Magdalenën. ...më shumë

Ndërkohë gruaja e Pilatit shkon në një nga mbledhjet e ...më shumë

Llazari vendos të çojë priftin Gjon të takojë Jezusin. Juda ...më shumë