Maria Magdalena - Episodi 58

Magdalena shkon në varrin e Jezusin në ditën e tretë të vdekjes së tij dhe sheh se trupi nuk është. Jezusi i shfaqet dhe I thotë të shkojë me dishepujt në Galile. Pjetri nuk i beson, por me kërkesë të Marias, shkon bashkë me Santiagon në varrin e Jezusit, dhe zbulon se ai është ringjallur. Herodi largohet nga Jeruzalemi dhe I kujton Pilatit hakmarrjen e tij ndaj Emilios. Marko Lisinio dhe Pilati zbulojnë gënjeshtrat e Emilios për të mbrojtur Llazarin dhe Magdalenën, dhe planifikojnë ta vrasin. Prokula i dëgjon dhe s’di ç‘të bëjë.

Të gjithë episodet e "Maria Magdalena"

Horasio, Tulio dhe Oktavio arrijnë të nxjerrin Valerion me Magdalenën ...më shumë

Pilati urdhëron arrestimin e dishepujve, Llazarit, Emilios dhe Hoze Arimateas. ...më shumë

Magdalena shkon në varrin e Jezusin në ditën e tretë ...më shumë

Kur sheh se njerëzit kërkojnë kryqëzimin e Jezusit, Pilati lan ...më shumë

Fjalët e Jezusit para Këshillit mjaftojnë që Kaifasi ta dënojë ...më shumë

Jezusi shtron darkën e fundit me dishepujt dhe Maria Magdalenën. ...më shumë

Ndërkohë gruaja e Pilatit shkon në një nga mbledhjet e ...më shumë

Llazari vendos të çojë priftin Gjon të takojë Jezusin. Juda ...më shumë