Maria Magdalena - Episodi 60

Horasio, Tulio dhe Oktavio arrijnë të nxjerrin Valerion me Magdalenën nga qelitë e tyre, por kur shohin se paratë nuk janë, i mbajnë si të burgosur. Pilati merr një letër nga Prokula ku e paralajmëron se nëse e kërkon apo tenton t’i bëjë keq Emilios e të tjerëve, do tregojë gjithçka di për të. Pilati urdhëron të kërkojnë Valerion dhe Magdalenën. Magdalena përpiqet të ndihmojë Valerion të arratiset, por ai i lutet të shpëtojë veten. Magdalena detyrohet të largohet dhe Valerio vdes aty nga shpata e Marko Lisinios. Jezusi shfaqet para dishepujve. Pjetri I kërkon Magdalenës ta ndihmojë të përcjellë mesazhin e Jezusit. Bashkë me dishepujt e tjerë, predikojnë dashurinë e Zotit.

Të gjithë episodet e "Maria Magdalena"

Horasio, Tulio dhe Oktavio arrijnë të nxjerrin Valerion me Magdalenën ...më shumë

Pilati urdhëron arrestimin e dishepujve, Llazarit, Emilios dhe Hoze Arimateas. ...më shumë

Magdalena shkon në varrin e Jezusin në ditën e tretë ...më shumë

Kur sheh se njerëzit kërkojnë kryqëzimin e Jezusit, Pilati lan ...më shumë

Fjalët e Jezusit para Këshillit mjaftojnë që Kaifasi ta dënojë ...më shumë

Jezusi shtron darkën e fundit me dishepujt dhe Maria Magdalenën. ...më shumë

Ndërkohë gruaja e Pilatit shkon në një nga mbledhjet e ...më shumë

Llazari vendos të çojë priftin Gjon të takojë Jezusin. Juda ...më shumë