Azizi merr një vendim të pamenduar në çaste dëshpërimi, të ...më shumë

Esra takohet me Kartallin dhe e lajmëron se do të ...më shumë

Gjatë operacionit të policisë, Osmani plagos rëndë Oktajin. Jeta e ...më shumë

Burxhuja i kërkon sërish Oktajit që ta lërë të qetë, ...më shumë

Kartalli vendos të marrë Selinën dhe Osmanin dhe të largohet ...më shumë

Kur policia shkon në spital tek Azizi për t’i marrë ...më shumë

Hymaja vazhdon të jetë në mëdyshje në duhet të zgjeshë ...më shumë

Osmani merr drejtimin e kompanisë së Azizit. Selina shkon të ...më shumë

Esra beson se Kartalli është ai që ka qëlluar Azizin. ...më shumë

Kartalli vendos t’ia falë jetën Azizit dhe të largohet bashkë ...më shumë

Selina arrin të shpëtojë nga Esra, e cila u përpoq ...më shumë

Të gjithë janë të habitur nga vendimi i papritur që ...më shumë

Çfarë do të zbulojë Kartalli brenda kasafortës së Azizit? Një ...më shumë

Çfarë do të zbulojë Hakani për të shoqen? Pse vihet ...më shumë

Me anë të një videoje, Azizi paralajmëron Selinën se tanimë ...më shumë

Ngjarjet e fundit do të jenë tronditëse për familjen e ...më shumë

Kartalli nuk arrin të shkojë në darkën e shumëpritur, sepse ...më shumë

Kartalli kap hetuesin privat që i është vënë pas Selinës. ...më shumë

Episodi 12 Nëna e Selinës vjen nga Franca me një ...më shumë

Doktori i telefonon Kartallit dhe i thotë se përgjigja e ...më shumë