Mbretëresha e Natës - Episodi 34-35

Osmani merr drejtimin e kompanisë së Azizit. Selina shkon të takojë Kartallin në burg dhe mes lotësh betohen se nuk do të ndahen kurrë. Esra është sërish në prag dëshpërimi dhe bën sërish një përpjekje për të vrarë veten.Osmani i vogël gjithashtu shkon të takojë Kartallin në burg dhe i thotë se e ka marrë shumë malli. Kartalli i ngrenë një kurth për ta vrarë brenda burgut, por arrin t’ia hedhë paq. Osmani mendon se tanimë ka gjithçka në dorë, por dikush i vë shkopinjtë në rrota dhe do të detyrohet të tregojë të vërtetën.

Të gjithë episodet e "Mbretëresha e Natës"

Azizi merr një vendim të pamenduar në çaste dëshpërimi, të ...më shumë

Esra takohet me Kartallin dhe e lajmëron se do të ...më shumë

Gjatë operacionit të policisë, Osmani plagos rëndë Oktajin. Jeta e ...më shumë

Burxhuja i kërkon sërish Oktajit që ta lërë të qetë, ...më shumë

Kartalli vendos të marrë Selinën dhe Osmanin dhe të largohet ...më shumë

Kur policia shkon në spital tek Azizi për t’i marrë ...më shumë

Hymaja vazhdon të jetë në mëdyshje në duhet të zgjeshë ...më shumë

Osmani merr drejtimin e kompanisë së Azizit. Selina shkon të ...më shumë