Mbretëresha e Natës - Episodi 36-37

Hymaja vazhdon të jetë në mëdyshje në duhet të zgjeshë Oktajin apo Hakanin. Merti hedh një hap përpara dhe vendos të puthë Elifin. A do të jetë ky fillimi i një dashurie të re? Kartalli plagoset rëndë në burg pas një sulmi nga të burgosurit e tjerë, por gjithçka duket se është një plan për t’u arratisur nga burgu. Burxhuja zbulon se cili është babai i saj i vërtetë dhe pëson një tronditje të madhe.
Esra gëzohet pa masë që babai i saj më në fund ka dalë nga koma. Azizi duket se është penduar që gjithçka ka bërë pas telefonatës që i bën Selinës. Hakani dhe Hymaja nuk kanë vendosur ende nëse do të divorcohen, por ajo që vuan më shumë është Burxhuja, vajza e tyre e vogël.

Të gjithë episodet e "Mbretëresha e Natës"

Azizi merr një vendim të pamenduar në çaste dëshpërimi, të ...më shumë

Esra takohet me Kartallin dhe e lajmëron se do të ...më shumë

Gjatë operacionit të policisë, Osmani plagos rëndë Oktajin. Jeta e ...më shumë

Burxhuja i kërkon sërish Oktajit që ta lërë të qetë, ...më shumë

Kartalli vendos të marrë Selinën dhe Osmanin dhe të largohet ...më shumë

Kur policia shkon në spital tek Azizi për t’i marrë ...më shumë

Hymaja vazhdon të jetë në mëdyshje në duhet të zgjeshë ...më shumë

Osmani merr drejtimin e kompanisë së Azizit. Selina shkon të ...më shumë