Mbretëresha e Natës - Episodi 38-39

Kur policia shkon në spital tek Azizi për t’i marrë dëshminë, ai i bie telefonit të Selinës që ta dëgjojë edhe ajo duke u hequr sikur është diçka e paqëllimshme. Esra shkon buzë një gremine, gjithmonë në kërkim të vdekjes. A do të heqë sërish dorë nga një vendim i tillë?
Azizit i japin lajmin se më në fund mund të dalë nga spitali. Oktaji guxon dhe i telefonon Burxhusë, por kjo e fundit i thotë se ka vetëm një baba dhe ai është Hakani. Selina nuk ka asnjë lajm nga Kartalli për vendndodhjen e tij të fshehtë.

Të gjithë episodet e "Mbretëresha e Natës"

Azizi merr një vendim të pamenduar në çaste dëshpërimi, të ...më shumë

Esra takohet me Kartallin dhe e lajmëron se do të ...më shumë

Gjatë operacionit të policisë, Osmani plagos rëndë Oktajin. Jeta e ...më shumë

Burxhuja i kërkon sërish Oktajit që ta lërë të qetë, ...më shumë

Kartalli vendos të marrë Selinën dhe Osmanin dhe të largohet ...më shumë

Kur policia shkon në spital tek Azizi për t’i marrë ...më shumë

Hymaja vazhdon të jetë në mëdyshje në duhet të zgjeshë ...më shumë

Osmani merr drejtimin e kompanisë së Azizit. Selina shkon të ...më shumë