Mbretëresha e Natës - Episodi 42-43

Burxhuja i kërkon sërish Oktajit që ta lërë të qetë, duke i thënë se ajo tanimë e ka një baba. Merti dhe Elifi i rrëfejnë Esrës se janë lidhur së bashku dhe nuk e fshehin më të vërtetën. Selina dëgjon bisedën e Kartallit dhe Sadikut dhe zbulon se Osmani fshihet pas tentativës për vrasje të Azizit. Si do të reagojë ajo tani ndaj babait të saj?
Sadiku shkon në shtëpinë e Azizit dhe u rrëfen të gjithëve se ky i fundit ka vrarë babanë e Kartallit. Selina vendos të dorëzojë diskun në polici dhe të akuzojë babanë e saj për të nisur një jetë të re nga e para të tre së bashku. Oktaji dhe policia po përgatisin një kurth për të kapur Osmanin, por a do t’ia dalin dot mbanë?

Të gjithë episodet e "Mbretëresha e Natës"

Azizi merr një vendim të pamenduar në çaste dëshpërimi, të ...më shumë

Esra takohet me Kartallin dhe e lajmëron se do të ...më shumë

Gjatë operacionit të policisë, Osmani plagos rëndë Oktajin. Jeta e ...më shumë

Burxhuja i kërkon sërish Oktajit që ta lërë të qetë, ...më shumë

Kartalli vendos të marrë Selinën dhe Osmanin dhe të largohet ...më shumë

Kur policia shkon në spital tek Azizi për t’i marrë ...më shumë

Hymaja vazhdon të jetë në mëdyshje në duhet të zgjeshë ...më shumë

Osmani merr drejtimin e kompanisë së Azizit. Selina shkon të ...më shumë