Mbretëresha e Natës - Episodi 44-45

Gjatë operacionit të policisë, Osmani plagos rëndë Oktajin. Jeta e tij varet në fije të perit.  Azizin e braktisin të gjithë familjarët, të cilët largohen nga shtëpia duke i kthyer shpinën. Esra ka diçka ndër mend, të cilët përpiqet ta realizojë në fshehtësi. Çfarë mund të jetë ajo?

Të gjithë episodet e "Mbretëresha e Natës"

Azizi merr një vendim të pamenduar në çaste dëshpërimi, të ...më shumë

Esra takohet me Kartallin dhe e lajmëron se do të ...më shumë

Gjatë operacionit të policisë, Osmani plagos rëndë Oktajin. Jeta e ...më shumë

Burxhuja i kërkon sërish Oktajit që ta lërë të qetë, ...më shumë

Kartalli vendos të marrë Selinën dhe Osmanin dhe të largohet ...më shumë

Kur policia shkon në spital tek Azizi për t’i marrë ...më shumë

Hymaja vazhdon të jetë në mëdyshje në duhet të zgjeshë ...më shumë

Osmani merr drejtimin e kompanisë së Azizit. Selina shkon të ...më shumë