Mbretëresha e Natës - Episodi 46-47

Esra takohet me Kartallin dhe e lajmëron se do të divorcohet prej tij. Oktaji del me sukses nga operacion. Merti i propozon Elifit për martesë. Osmani rrëfen gjithçka në polici. Një urdhër arresti lëshohet për Azizin. A do ta kapë dot policia atë?
Esra ka thurur një plan të fshehtë kundër Selinës, të cilin do ta vërë në jetë gjatë darkës me Kartallin. Një aksident i tmerrshëm i ndodh Selinës sapo del nga restoranti. Azizi i arratiset policisë, e cila është vënë në kërkim të tij. Jeta e Selinës është në fije të perit.

Të gjithë episodet e "Mbretëresha e Natës"

Azizi merr një vendim të pamenduar në çaste dëshpërimi, të ...më shumë

Esra takohet me Kartallin dhe e lajmëron se do të ...më shumë

Gjatë operacionit të policisë, Osmani plagos rëndë Oktajin. Jeta e ...më shumë

Burxhuja i kërkon sërish Oktajit që ta lërë të qetë, ...më shumë

Kartalli vendos të marrë Selinën dhe Osmanin dhe të largohet ...më shumë

Kur policia shkon në spital tek Azizi për t’i marrë ...më shumë

Hymaja vazhdon të jetë në mëdyshje në duhet të zgjeshë ...më shumë

Osmani merr drejtimin e kompanisë së Azizit. Selina shkon të ...më shumë