Mbretëresha e Natës - Episodi 48-49

Azizi merr një vendim të pamenduar në çaste dëshpërimi, të vrasë veten. Pas vdekjes së të atit, Esra shikon halucinacione dhe flet me vete duke mos e pranuar të vërtetën e hidhur. Selina më në fund del nga spitali dhe shijon lirinë e saj me Kartallin, i cili i propozon për martesë.
Esra njihet me një djalosh, me të cilin mund të nisë një jetë nga e para. Selina dhe Kartalli celebrojnë dashurinë në një ceremoni shumë të thjeshtë së bashku me djalin e tyre. Të lumtur dhe të buzëqeshur, të gjithë mblidhen për ditëlindjen e Burxhusë, më të bashkuar se kurrë, më të lirë se asnjëherë!

Të gjithë episodet e "Mbretëresha e Natës"

Azizi merr një vendim të pamenduar në çaste dëshpërimi, të ...më shumë

Esra takohet me Kartallin dhe e lajmëron se do të ...më shumë

Gjatë operacionit të policisë, Osmani plagos rëndë Oktajin. Jeta e ...më shumë

Burxhuja i kërkon sërish Oktajit që ta lërë të qetë, ...më shumë

Kartalli vendos të marrë Selinën dhe Osmanin dhe të largohet ...më shumë

Kur policia shkon në spital tek Azizi për t’i marrë ...më shumë

Hymaja vazhdon të jetë në mëdyshje në duhet të zgjeshë ...më shumë

Osmani merr drejtimin e kompanisë së Azizit. Selina shkon të ...më shumë