Mbretëresha e zemrave - Episodi 18

Suzana i kërkon Kristianit që ta ndihmojë të zbulojë personat që e shtynë Kamilën
të vriste veten, por ai nuk pranon.
Reina i kërkon një mundësi të dytë Viktorit.
Suzana merr në punë Huanhon për të zbuluar personat përgjegjës për videon.
Greta i thotë Kristianit që ajo kishte dijeni për lidhjen e tij me të motrën.

Të gjithë episodet e "Mbretëresha e zemrave"

Estefania i thotë Havierit që e di se ai është ...më shumë

Fernando i tregon Reinës gjithçka për jetën e saj. Bolivari ...më shumë

Supremi pushon Smithin nga puna. Estefania dhe Viktori bashkëpunojnë për ...më shumë

Suzana i tregon Huan Hozesë se ajo ka vrarë burrin ...më shumë

Bolivari i thotë Smithit se dëshiron të qëndrojë me Reinën ...më shumë

Nikolasi shikon Reinën te shtëpia e Smithit. Viktori kërkon të ...më shumë

Prifti e ndihmon Reinën që të arratiset. Koni i thotë ...më shumë

Smithi thotë me bindje se diamanti i kuq u vodh ...më shumë