Mbretëresha e zemrave - Episodi 22

Bolivari i thotë Viktorit se Nikolasi nuk ka vdekur.
Estefania shtiret sikur pëson infarkt.
Havieri i thotë Reinës se ndjenjat e tij karshi saj janë të vërteta.
Bolivari zbulon se nuk ka pasur gisht në vetëvrasjen e Kamilës.
Hunho i tregon Suzanës se ka qenë shoku i ngushtë i Nikolas Nunjezit.
Havieri ngecet mes flakëve.

Të gjithë episodet e "Mbretëresha e zemrave"

Estefania i thotë Havierit që e di se ai është ...më shumë

Fernando i tregon Reinës gjithçka për jetën e saj. Bolivari ...më shumë

Supremi pushon Smithin nga puna. Estefania dhe Viktori bashkëpunojnë për ...më shumë

Suzana i tregon Huan Hozesë se ajo ka vrarë burrin ...më shumë

Bolivari i thotë Smithit se dëshiron të qëndrojë me Reinën ...më shumë

Nikolasi shikon Reinën te shtëpia e Smithit. Viktori kërkon të ...më shumë

Prifti e ndihmon Reinën që të arratiset. Koni i thotë ...më shumë

Smithi thotë me bindje se diamanti i kuq u vodh ...më shumë