Mbretëresha e zemrave - Episodi 40

Smithi thotë me bindje se diamanti i kuq u vodh nga Skrifteri i Zi dhe një bashkëpunëtore femër e tija.
Delfina dhe Oktavio kanë një romancë mes tyre.
Viktori djeg provat e vjedhjes së diamantit dhe maskën e Skifterit të Zi.
Havieri i thotë Smithit se Skifteri i Zi është Viktori.
Reina i kërkon priftit që ta ndihmojë të zhduket bashkë me të bijën

Të gjithë episodet e "Mbretëresha e zemrave"

Estefania i thotë Havierit që e di se ai është ...më shumë

Fernando i tregon Reinës gjithçka për jetën e saj. Bolivari ...më shumë

Supremi pushon Smithin nga puna. Estefania dhe Viktori bashkëpunojnë për ...më shumë

Suzana i tregon Huan Hozesë se ajo ka vrarë burrin ...më shumë

Bolivari i thotë Smithit se dëshiron të qëndrojë me Reinën ...më shumë

Nikolasi shikon Reinën te shtëpia e Smithit. Viktori kërkon të ...më shumë

Prifti e ndihmon Reinën që të arratiset. Koni i thotë ...më shumë

Smithi thotë me bindje se diamanti i kuq u vodh ...më shumë