Mbretëresha e zemrave - Episodi 41

Prifti e ndihmon Reinën që të arratiset.

Koni i thotë Viktorit se do të martohet me Isidron dhe Viktori e gënjen atë.
Smithi e merr Reinën të jetojë në shtëpinë e saj.
Kristiani i thotë Gretës dhe Lazaros se ky i fundit do të arrestohet sërish, por Greta kërcënon se do të tregojë gjithçka që di për Kristianin nëse ai nuk ndihmon Lazaron.
Nikolasi mundohet të gjejë Reinën.
Koni dhe Isidroja ndahen sërish pas asaj që i tha Viktori.

Të gjithë episodet e "Mbretëresha e zemrave"

Estefania i thotë Havierit që e di se ai është ...më shumë

Fernando i tregon Reinës gjithçka për jetën e saj. Bolivari ...më shumë

Supremi pushon Smithin nga puna. Estefania dhe Viktori bashkëpunojnë për ...më shumë

Suzana i tregon Huan Hozesë se ajo ka vrarë burrin ...më shumë

Bolivari i thotë Smithit se dëshiron të qëndrojë me Reinën ...më shumë

Nikolasi shikon Reinën te shtëpia e Smithit. Viktori kërkon të ...më shumë

Prifti e ndihmon Reinën që të arratiset. Koni i thotë ...më shumë

Smithi thotë me bindje se diamanti i kuq u vodh ...më shumë