Mbretëresha e zemrave - Episodi 45

Suzana i tregon Huan Hozesë se ajo ka vrarë burrin që e përdhunoi, ai është i varrosur në kopshtin e shtëpisë së Viktorit dhe se ky i fundit e ka ndihmuar ta varroste.
Reinën dhe Klarën i marrin peng dhe ajo kupton se i ka rrëmbyer Fernando.
Bolivari zbulon se Fernando San Huan është Supremi.
Fernando i thotë Bolivarit se s’ka besim te Smithi.

Të gjithë episodet e "Mbretëresha e zemrave"

Estefania i thotë Havierit që e di se ai është ...më shumë

Fernando i tregon Reinës gjithçka për jetën e saj. Bolivari ...më shumë

Supremi pushon Smithin nga puna. Estefania dhe Viktori bashkëpunojnë për ...më shumë

Suzana i tregon Huan Hozesë se ajo ka vrarë burrin ...më shumë

Bolivari i thotë Smithit se dëshiron të qëndrojë me Reinën ...më shumë

Nikolasi shikon Reinën te shtëpia e Smithit. Viktori kërkon të ...më shumë

Prifti e ndihmon Reinën që të arratiset. Koni i thotë ...më shumë

Smithi thotë me bindje se diamanti i kuq u vodh ...më shumë