Mbretëresha e zemrave - Episodi 47

Fernando i tregon Reinës gjithçka për jetën e saj.
Bolivari e gjen Reinën se ku ndodhet, por dikush e sulmon.
Klara merret peng dhe gjendet në një varrezë të braktisur, e lidhur pas një varrë.
Oktavio vdes.
Viktori i thotë Suzanës që ajo s’ka vrarë njeri dhe që përdhunuesin e saj e kishte vrarë ai.

Të gjithë episodet e "Mbretëresha e zemrave"

Estefania i thotë Havierit që e di se ai është ...më shumë

Fernando i tregon Reinës gjithçka për jetën e saj. Bolivari ...më shumë

Supremi pushon Smithin nga puna. Estefania dhe Viktori bashkëpunojnë për ...më shumë

Suzana i tregon Huan Hozesë se ajo ka vrarë burrin ...më shumë

Bolivari i thotë Smithit se dëshiron të qëndrojë me Reinën ...më shumë

Nikolasi shikon Reinën te shtëpia e Smithit. Viktori kërkon të ...më shumë

Prifti e ndihmon Reinën që të arratiset. Koni i thotë ...më shumë

Smithi thotë me bindje se diamanti i kuq u vodh ...më shumë