Të revoltuara nga lajmi tronditës që morën, Alevi, Damlla dhe ...më shumë

Merti përplaset ashpër me Saliun në shkollë pasi e sheh ...më shumë

Adnani pranon përpara Alevit se është i dashuruar me Damllën. ...më shumë

Ozlemi vazhdon taktikat e saj djallëzore duke përdorur Alian për ...më shumë

Alevi kalon çaste të bukura pranë Zejnepes, ndërkohë që përpiqet ...më shumë

Çetini shfrytëzon gjendjen e vështirë të Ozlemit për ta kërcënuar ...më shumë

Gjithkush vihet në lëvizje për të gjetur Zejnepen, e cila ...më shumë

Ali Osmani e mbështet Alevin dhe e inkurajon për të ...më shumë

Ozlemi përpiqet të gjejë justifikime, por e vërteta merret vesh ...më shumë

Alevi shkon për t’i treguar të vërtetën Zejnepes, por diçka ...më shumë

Adnani shkon të takojë Alevin për ta ndihmuar, por ajo ...më shumë

Në përpjekje për të shpëtuar motrën, Damlla i tregon të ...më shumë

Adnani dhe Zejnepja bëjnë një bisedë shumë të ngrohtë me ...më shumë

Xhelozia e Ozlemit kalon çdo kufi dhe bëhet shkak për ...më shumë

Çetini, duke ndjekur Alevin shkon në shtëpinë e Xhansusë dhe ...më shumë

Një nënë e dëshpëruar, e cila tenton të vrasë vajzën ...më shumë