Më thirr nënë - Episodet 31-32

Ozlemi vazhdon taktikat e saj djallëzore duke përdorur Alian për të tërhequr Adnanin. Merti i qëndron ftohtë Zejnepes pas asaj që zbuloi, por nuk arrin t’i thotë të vërtetën. Ai keqinformohet se Adnani bashkëjeton me Damllën dhe i revoltuar përplaset ashpër me Adnanin. Xhansuja i kërkon Çetinit me patjetër të takohen, por ç’lajm të rëndësishëm ka për t’i dhënë?!

Xhansuja i rrëfen Çetinit për fëmijën. Çfarë e detyron ai të bëjë dhe ku përplaset ajo? Adnani dhe Damlla kalojnë disa çaste të qeta në shtëpinë verore dhe afrohen më shumë me njëri-tjetrin, por çfarë do t’i rrëfejë ai asaj? Ndërsa Merti po lufton me veten që të mos lëndojë as motrën dhe as Zejnepen, zbulon të vërtetën tronditëse. Si do të reagojë ai ndaj Ozlemit dhe babait të tij?!

Të gjithë episodet e "Më thirr nënë"

Të revoltuara nga lajmi tronditës që morën, Alevi, Damlla dhe ...më shumë

Merti përplaset ashpër me Saliun në shkollë pasi e sheh ...më shumë

Adnani pranon përpara Alevit se është i dashuruar me Damllën. ...më shumë

Ozlemi vazhdon taktikat e saj djallëzore duke përdorur Alian për ...më shumë

Alevi kalon çaste të bukura pranë Zejnepes, ndërkohë që përpiqet ...më shumë

Çetini shfrytëzon gjendjen e vështirë të Ozlemit për ta kërcënuar ...më shumë

Gjithkush vihet në lëvizje për të gjetur Zejnepen, e cila ...më shumë

Ali Osmani e mbështet Alevin dhe e inkurajon për të ...më shumë